Miresevini ne kompanine tone

Jemi nje kompani me nje eksperience mbi 20 vite ne tregun e jashtem dhe vite qe operojme suksesshem ne tregun shqiptar. Duke ia mirebesuar punen nje stafi te kualifikuar sipas prefesionit me eksperience ne fushen e saldimit dhe montimit, kompania jone merr persiper realizimin e idese se klientit që në fazën e projektimit, nepermjet projekteve cilesore, te cilat ne konsultim te ngushte me klientin finalizohen për t`u realizuar me pas ne linjen tone te prodhimit. Portofoli shume cilësor i klienteve me te cilet OREL Construction bashkepunon jane treguesit me te mire te sherbimeve dhe produkteve cilesore qe ofron kompania jone.

Reparti