Miresevini!

Sekreti i suksesit te projekteve tona

Vite Eksperience

Jemi nje kompani me nje eksperience mbi 20 vite ne tregun e jashtem dhe vite qe operojme suksesshem ne tregun shqiptar. Duke ia mirebesuar punen nje stafi te kualifikuar sipas prefesionit me eksperience ne fushen e saldimit dhe montimit, kompania jone merr persiper realizimin e idese se klientit që në fazën e projektimit, nepermjet projekteve cilesore, te cilat ne konsultim te ngushte me klientin finalizohen për t`u realizuar me pas ne linjen tone te prodhimit. Portofoli shume cilësor i klienteve me te cilet OREL Construction bashkepunon jane treguesit me te mire te sherbimeve dhe produkteve cilesore qe ofron kompania jone.

Projektet tona

Punime te perfunduara

Shiko te gjitha punimet

Cfare bejme?

Ne ofrojme sherbime

Shiko te gjitha sherbimet

Projektim dhe zbatim konstruksione hekuri

Prodhim dhe montim konstruksione hekuri

Vinca per punime specifike ose te vecanta

Saldim tubacioni dhe ene nen presion

Mirembajtje dhe riparim per konstruksione metalike

Montim panele sanduic

Ndertim kapanonesh me konstruksion celiku

Prodhim, montim dhe saldim per depozita te hidrokarbureve